KidsΑρκουδονεράκι

Αρκουδονεράκι

Mου αρέσει πολύ να βρίσκω πράγματα και να συγκρατώ μικρές περιττές λεπτομέρειες για μελλοντική χρήση. Αυτό άλλωστε έχει σκοπό το myfavourites. Συνάντησα λοιπόν κάτι ωραία μικρά μπουκαλάκια νερού σε σχήμα αρκουδάκι και σκέφτηκα ότι είναι πολύ χρήσιμο να το θυμάμαι για τα party των κοριτσιών.

Όπως είχα πει στο post για το παιδικό μας party χρησιμοποιήσαμε ατομικά νεράκια με καρτελάκια για τα παιδάκια για να μην μπερδεύονται ποιο είναι ποιανού. Το ίδιο ακριβώς έκανα και για το παιδικό τραπέζι της βάφτισης. Είχα χρησιμοποιήσει τα γνωστά avra bloom που είναι μικρά, χρωματιστά και χαριτωμένα.

Τα μπουκαλάκια, σε μεγάλες παιδοσυναντήσεις, είναι πολύ πρακτικά. Μειώνουν τα νεροατυχήματα, είναι σαφώς καλύτερα από τα ποτηράκια που αδειάζουν εύκολα και αρέσουν πολύ στα παιδιά. Είναι αλήθεια ότι κάτι απαιτήσεις σχετικά με το χρώμα τις είχαμε αλλά τελικά ικανοποιήσαμε όλα τα γούστα.

Πριν από λίγο καιρό διψάσαμε με τη μικρή μου και πήραμε ένα μπουκαλάκι νερό από ένα μαγαζάκι στο mall. Το μπουκαλάκι αυτό ήταν ένα αρκουδομπουκαλάκι πολύ χαριτωμένο με καπάκι σε έντονο χρώμα. Συνοδευόταν επίσης από ένα στόμιο (με δικό του καπάκι) το οποίο βιδωνόταν και μπορούσες να πιείς πιο εύκολα νερό χωρίς να χύνεται. Το όνομά του ήταν “νεράκι“.

Έψαξα για να τα έχω υπόψη για τα παιδικά μας πάρτυ αλλά δυστυχώς δεν τα βρήκα. Πήρα λοιπόν  τηλέφωνο στα κεντρικά και με ενημέρωσαν ότι σίγουρα έχει το σουπερ μάρκετ γαλαξίας, ίσως στα jumbo και μπορώ να τα προμηθευθώ σε κάποιο από τα πρατήρια τους. Η τιμή της εξάδας μου είπαν ότι είναι 1.17 euro (στο mall το ένα το πήρα 0.50). Αν τα ψάξετε και εσείς να σας ενημερώσω σχετικά με το στόμιο. Μου εξήγησαν ότι δεν θεωρείται δεδομένο ότι πάει πακέτο με το μπουκάλι αλλά αν το ζητήσω και έχουν μάλλον θα μου δώσουν. Ελπίζω να υπάρχουν γιατί για μένα ήταν η μεγάλη επιτυχία της υπόθεσης (πιο πολύ από το αρκουδοσχήμα που ήταν επιτυχία για την κόρη μου) και θα είναι πολύ πρακτικό για τα πάρτυ.

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό (για εμένα) να προσθέσω ότι το νεράκι είναι από την πατρίδα μου … “Νερά Κρήτης“. Ξέρετε από εκεί που ο ορισμός του σωβινιστή είναι “αυτός που νομίζει ότι ο τόπος του είναι καλλιά από την Κρήτη”  🙂

Update 2016: Ανακάλυψα κάτι απίθανα νεράκια για πάρτυ τα San Benedetto, baby bottles από το Θανόπουλο. Είναι κάτι μικρά νεράκια, τα πιο μικρά που έχω βρει στην αγορά (μόνο 250ml) και έχουν ειδικό στόμιο για να μην χύνεται το νερό εύκολα

Ciao

Εγγραφή

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για τα καινούρια μου άρθρα.

    Your Email (required)