Spending my Timeβραχιολάκια Mood Makers
mood makers

βραχιολάκια Mood Makers

Eίμαι ενθουσιασμένη γιατί ξαναβρήκα στην αγορά κάτι βραχιολάκια που έψαχνα.

Πέρυσι το καλοκαίρι ήταν πολύ μόδα, όπως μπορεί να θυμάστε, τα πλαστικά βραχιολάκια σε μεγάλες ποσότητες με διάφορα τζάτζαλα να κρέμονται όπως νεκροκεφαλές, το σήμα της ειρήνης και άλλα διάφορα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν του γούστου μου καθόλου, δεν τα βρήκα καθόλου σικ. Trend setter δεν είμαι ούτε trend follower είμαι. Τις νέες τάσεις δεν τις κατανοώ πάντα και κάποια πράγματα προσπαθώ να τα φέρω στα δικά μου απλά κλασικά, ρομαντικά, μουντά μέτρα 🙂

Πέρυσι τον Αύγουστο λοιπόν στα duty free του αεροδρομίου δίπλα στο ταμείο όπως πλήρωνα, είδα κάτι καουτσουκένια βραχιολάκια σε πάρα πολλά χρώματα, ακόμη και στις μουντές/σκονισμένες αποχρώσεις που αρέσουν σε εμένα. Φαινόταν πιο ποιοτικά από τα πλαστικά που κυκλοφορούσαν, είχαν ατσαλένιο  στοιχείο με μια ωραία λέξη και ένα μικρό στρασάκι επάνω. Βρήκα λοιπόν τη μόδα στα δικά μου μέτρα και διάλεξα τέσσερα:

  • PASSION – σκούρο μπορντοφούξια
  • HOPE – καφεμπεζολαδί
  • FRIENDSHIP – βεραμάνοτυρκουάζ (Το μόνο φωτεινό μου)
  • BELIEVE – σκούρο καφέ

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο χαμό που γινόταν με τα κιτρινοπορτοκαλοφουξιολαχανί πλαστικά βραχιόλια, τα δικά μου έδειχναν πολύ-πολύ κομψά και αρκετοί με είχαν ρωτήσει από που τα πήρα. Τα φορούσα συνέχεια και με αυτά αποχαιρέτησα το καλοκαίρι.

Φέτος λοιπόν από τότε που μύρισε άνοιξη τα σκεφτόμουν. Θυμόμουν ότι είχε και άλλα ωραία χρώματα αλλά αναρωτιόμουν που θα μπορούσα να τα βρω. Εχθές λοιπόν εκεί που χάζευα τσακ … τα πέτυχα. Ίδια ή παρόμοια δεν ξέρω αλλά η εταιρεία ονομάζεται Mood Makers και λένε ότι θέλουν να μας φτιάξουν τη διάθεση.

Χαρούμενα χρώματα με ατσάλι, ζιργκόν, μηνυματάκι και λουράκι από καουτσούκ. Είμαι σίγουρη ότι θα εξαπλωθούν γιατί είναι κομψά, χαρούμενα, γουστόζικα, χρωματιστά. Έχουν ωραίες λεξούλες, σε γεμίζουν αισιοδοξία και σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είναι κάτι ιδιαίτερο, ότι κάνεις ένα statement, μια ευχή. Μια ευχή για εσένα, μια ευχή για τον κόσμο, μια ευχή γενικά μπας και αλλάξει κάτι 🙂

Χαίρομαι πολύ που τα ξαναβρήκα αλλά στεναχωριέμαι λίγο γιατί όταν γεμίσει ο τόπος θα πάψω να τα φοράω. Το ξέρω σνομπίστικο αλλά τι να κάνω όταν βλέπω κάτι παντού και συνέχεια το βαριέμαι.

Ciao

Εγγραφή

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για τα καινούρια μου άρθρα.

    Your Email (required)